АНОТАЦИЯ НА ФИРМАТА

ЕКОАЛ ООД е създадена през 1994 г. със седалище в град Разград. Фирмата има търговски обекти в:

гр. Разград - Склад, Офис и Магазин.
гр. Силистра - Склад, Офис и Магазин.
гр. Хасково - Магазин.       
гр. Бяла (обл. Русе) - Магазин.      
гр. Исперих (обл. Разград) - Магазин.

Основният предмет на дейност на фирмата е вътрешна и външна търговия с търкалящи лагери, ремъци за индустрията и селското стопанство, греси и масла, лепила и силикони, помпи, филтри и филтриращи елементи, вериги, маркучи за високо и ниско налягане, електроди и карбофлекси, каучукови изделия, скрепителни елементи, инструменти, уплътнители и разнообразни резервни части за индустрията, транспорта и селското стопанство. Седалището на фирмата е установено в град, чието географско разположение го превръща в своеобразен транспортен и комуникативен център на Североизточна България.


Фирмата е частна собственост и се управлява от съдружниците в нея. След регистрацията си ЕКОАЛ ООД закупува предприятие на едноличен търговец Ивайло Иванов, регистрирано през 1991 г. и успешно продължава дейността му. Фирмата има регистрирана търговска марка в Патентното ведомство на Република България №21726/ 07.04.1994 г и притежава регистрация в Агенцията за малки и средни предприятия под № 638/ 28.07.03.

Дружеството е сертифицирано в съответствие с международен стандарт - Система за управление и контрол на качеството EN ISO 9001:2000.

Обръщайки се към нас, Вие получавате възможност:

  • - да получите детайлна и любезна техническа консултация от опитни специалисти;
  • - да закупите стока от наличностите ни;
  • - да извършим доставка по Ваша заявка на посочен от Вас адрес;
  • - да получите оферта за неналична към момента стока със цена и срок на доставка;
  • - да резервирате количество стока от наличностите ни за срок, съгласуван с нас;
  • - да получите справка относно предишни ваши поръчки;
  • - да оставите в наш обект стари, износени или непотребни за Вас елементи от метал или каучук, които ще бъдат предадени в обособени за рециклиране места.
  • - да бъдете обслужени 24 часа в денонощието на дежурните ни мобилни телефони в случай на неотложни аварии и ремонтни дейности;