Imovilli Pompe

ЕКОАЛ ООД е дистрибутор на Imovilli Pompe за България.

 

 

 

 

 

 

 

 

Imovilli Pompe

От създаването си през 1949г. Imovilli Pompe се специализира в производството, разработката и усъвършенстването на мембранни и бутални помпи, използвани в пръскачки за посеви, овошки и други култури. Присъствайки в индустрията от повече от 60 години, като един от най-високо ефективните лидери в бранша, Imovilli Pompe предоставя впечатляващ технически опит и натрупани практически познания в полза на своите клиенти от цял свят.

Освен традиционните селскостопански приложения, продуктите на Imovilli Pompe се използват още в:
>>> Професионална грижа и поддръжка на тревни площи.
>>> Поддръжка на оранжерии, градини и разсадници.
>>> Борба с паразити, почистване и дезинфекция на сгради и опазване на околната среда.
>>> Индустриални приложения: миене, пръскане, охлаждане, циркулация на течности под налягане.
>>> Овладяване и гасене на пожари.

Компанията е разположена в сърцето на промишлено специализирания район   Реджио Емилия, Италия. Това позволява на Imovilli Pompe лесен достъп до части и   компоненти с гарантирано високо-технологично съдържание и качество.

Подробното проучване в избора на доставчиците, непрекъснатия контрол на   използваните материали и машини в производството, добрата организация на   производствените процеси и линии, крайните тестови процеси в реална работна   среда на всички произведени от Imovilli продукти, гарантират високата степен на   съответствие с изискванията на клиентите.

Напреднали технологии за новото хилядолетие.

В процеса на разработка на технологични нововъведения и поддръжката на   възможно най-високото качество, Imovilli Pompe се ангажира с все по-големи и нови  отговорности с цел постигане на устойчив растеж в глобалната среда и намиране на   адекватни решения на предизвикателствата поднесени от новото хилядолетие.

Imovilli Pompe, често наричана IP Pumps, предлага огромно разнообразие от помпи с  различно приложение. От мембранни помпи за ниско и средно налягане до   мембранни и плунжерни помпи за високо налягане, качеството на Imovilli е   константна величина.

Едни от най-широко използваните модели помпи са Hobby, Mini и D70, която е   заменена по-късно от мембранна помпа D82. Лесния достъп до наличности и   кратките срокове за доставка на резервни части,  улесняват поддръжката на   помпите, свеждайки я до възможния минимум.