ARAG

ARAG

Основана през 1976, днес ARAG е утвърден световен производител на висококачествени продукти и решения използвани в земеделието. Директното сътрудничество с всички водещи компании производители на пръскачки за посевни култури дава основание ARAG да присъства като основен производител на компоненти вграждани във световно известни марки пръскачки.

В производствената програма на ARAG са включени повече от 3600 различни артикула, които предоставят богат избор от разнообразни високо-технологични решения на своите клиенти.

В нововъведения предоставяни от ARAG, ключова роля има разработването и прилагането на технологията за GPS и компютърно наблюдение на системи, дюзи, клапи, филтри и др.

Високата чувствителност към нуждите на пазара и подхода към клиентите, позволява на ARAG да разгърне широката си търговската мрежа, присъствайки силно в повече от  90 държави от целия свят.

Днес ARAG Group се представлява от две дъщерни компании в Италия и четири задгранични подразделения разположени в Аржентина, Бразилия, Боливия и Уругвай.

Наред със сертифицирането по международен стандарт за контрол и управление на качеството ISO 9001:2008, ARAG набляга на концепциите за задоволяване на потребителското търсене и постоянно въвеждане на подобрения в процесите при съвместна работа с партньори. Това гарантира максимална надеждност на продуктовата гама на ARAG и предоставя постоянна качествена подкрепа на своите клиенти.