ASJ

ЕКОАЛ ООД е дистрибутор на водещите италиански фирми в производството на агрегати и аксесоари за растителна защита.

Фирма ABBA е създадена през 1975 година като малка фамилна компания. Фирмата произвежда и до настоящия момент голяма гама от разпръсквачи (дюзи) с много голям асортимент и с различно приложение. През 1980 година компанията първа въвежда производството на високоустойчиви на износване материали (керамика, метал и др.).

Висококвалифицираният екип на фирмата има заслужен принос в разработването, конструирането и внедряването в производство на различни видове като форма и приложение разпръсквачи.

Днес фирмата е позната под името ASJ е част от ARAG Group. Фирмата е наследник на ABBA, и усвоява нейният над 20 годишен опит, като световно известен производител на дюзи. Компанията днес разработва и произвежда вискокачествени дюзи.

Продуктите на ASJ гарантират дълъг живот и надеждност, благодарение на високите технологии и отличното познание в сектора.

Дюзите ASJ са подходящи за широк спектър дейности свързани главно със земеделието. Производствената програма на ASJ предоставя лесен достъп до голям брой  разнообразни  аксесоари, покриващи дори най-високите изисквания на работната среда.