NSK - ДВИЖЕНИЕ И ПРЕЦИЗНОСТ

ИЗТЕГЛИ БРОШУРА


"Ако не се усъвършенстваш непрекъснато – спираш да бъдеш най-добрият."

NSK е абревиатура от Nippon Seikō Kabushiki-kaisha - Японска прецизност ООД.

Глобалния лидер в производството на лагери е основан през далечната 1916 година, като първия производител на търкалящи сачмени лагери в Япония. От тогава насам, компанията не спира да въвежда иновации и подобрения, да разработва изцяло нови продукти и да предоставя високотехнологични решения на своите клиенти от цял свят.

Днес производствената гама на висококачествени продукти на NSK се използват и внедряват навсякъде където има движение дори при наличие на най-трудни условия. Чрез високотехнологичните продукти и решения за оптимизация, NSK съпътства растежа, развитието и напредъка на много на брой индустриални - преработвателни и производствени сектори и машинни технологии.

През годините, NSK затвърждава позициите си, като един от най-надеждните производители на най-висок клас качествени лагери в цял свет.

NSK използва и прилага натрупания почти 100 годишен производствен и сервизен опит при изисквания и стандарти за най-висок клас на точност, качество и прецизен контрол на движение.


Технологиите и продуктите на NSK се използват най-главно в:

  • Автомобилната индустрия - първо вграждане и aftermarket;

  • Прецизни машини, части и решения за тях;

  • Мехатроника;

  • Рудодобивна и преработвателна индустрия;

  • Хартиена индустрия;

  • Хранително-вкусова индустрия и много други.

 

Днес компанията разполага със 70 търговски обекта в над 25 държави. Производствените мощности са 37 на брой разположени в 12 държави и 4 континента.

Продукти от производствената програма на NSK могат да бъдат доставени от ЕКОАЛ ООД.